Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Ro | En

Bine ai venit
09 Feb 2016

Suport Tehnic 24/7     Facebook

Securitatea Informatiei

DigiSign aliniaza tehnologiile pe care le utilizeaza in conformitate cu recomandarile...
Citeste mai mult

Certificate SSL

DigiSign poate furniza clientilor sai certificate SSL Symantec ce permit cel mai inalt nivel de criptare... Citeste mai mult

Semnatura electronica

Obtine rapid semnatura electronica extinsa prin DigiSign

 

Vino la DigiSign cu actul de identitate in original, depune documentele necesare si obtii semnatura electronica in doar 10 minute!


O semnatura electronica extinsa are aceeasi functionalitate si aplicabilitate ca si semnatura olografica si chiar mai mult decat atat, modul ei de utilizare recomandand-o din punctul de vedere al securitatii si integritatii.

 


Obtine certificatul digital calificat DigiSign prin SEAP

 

Puteti achizitiona certificatul digital calificat DigiSign si prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

 

Responsabilitate sociala

Noutati

Securitatea Informatiei la un nivel superior!

Reinnoieste online certificatul DigiSign

igiSign va ofera posibilitatea de a reinnoi online certificatul Dvs. digital.

 

  • Sigur. Toate documentele vor fi generate de noi, in baza certificatului valid pe care deja il aveti de la DigiSign. Noul certificat va avea cheie RSA de pana la 2048 de biti, cea mai sigura solutie disponibila la ora actuala. 
  • Rapid. Reinnoirea online poate fi facuta in perioada de validitate a certificatului curent. De ordin practic ar trebui sa primim documentele in format electronic si plata certificatului cu minim 5 zile inainte de expirarea validitatii.
  • Simplu. Fara deplasare la notar sau la banca, va identificam in baza combinatiei token cu certificat activ + parola certificatului pe care numai Dvs o stiti. 


Reinnoieste offline certificatul DigiSign

igiSign va pune la dispozitie mai multe variante pentru reinnoirea certificatului digital calificat emis de catre echipa noastra sau de catre orice alt furnizor.

Aveti posibilitatea de a:

- depune personal documentele necesare pentru reinnoire impreuna cu dispozitivul e-Token la sediul nostru, prelungind astfel valabilitatea certificatului in doar 10 minute!
- depune personal documentele la una din sucursalele Bancii Transilvania prezente in toate judetele din tara;
- expedia documentele autentificate de catre un notar prin posta/curier. Ne angajam sa reinnoim si sa expediam certificatul digital in maxim 2 zile lucratoare*.

*Din momentul receptionarii si validarii a tuturor documentelor necesare pentru procesul de reinnoire si a dispozitivului e-Token.