Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Promotii

Promotii disponibile

Doar la obtinerea certificatului digital calificat DigiSign, primiti bonus dispozitivul criptografic securizat e-Token!

Cum puteti beneficia de bonus:

  1. Accesati portalul DigiSign;
  2. Atunci cand veti completa formularul de obtinere, alegeti optiunea "Promotie Token Bonus" din sectiunea "Promotii si discounturi";

DigiSign iti ofera un nou cadou la obtinerea certificatului digital calificat:

 Tichete Smart Pass in valoare de 50 de RON!  

Cu ajutorul tichetelor Smart Pass Sodexo, aveti libertatea de a-ti alegeti cadouri, produse si servicii din cea mai mare si diversificata retea de magazine si centre afiliate la sistemul tichetelor de cadou Sodexo: imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, flori, cosmetice, parfumuri, bijuterii, carti, rechizite, jucarii, articole pentru copii, multimedia, IT&C, ziare, reviste, articole sportive, mobilier, decoratiuni, electronice, electrocasnice sau combustibil.

Cum puteti beneficia de tichet:

  1. Accesati  portalul DigiSign;
  2. Atunci cand veti completa formularul de obtinere, alegeti optiunea "Promotie Tichet Cadou 50RON" din sectiunea "Promotii si discounturi";
  3. Tichetul cadou il veti primi impreuna cu certificatul digital calificat DigiSign.

Doar la obtinerea sau reinnoirea certificatului digital calificat prin DigiSign, membrii CECCAR si CAFR beneficiaza de o reducere de 12% din pretul certificatului digital!

Cum puteti beneficia de reducerea oferita:

  1. Accesati  portalul DigiSign;
  2. Atunci cand veti completa formularul specificat in instructiuni, selectati domeniul de activitate corect "Financiar-Contabil" si alegeti optiunea "Promotie membrii CECCAR/CAFR" din sectiunea "Promotii";

Pentru a se face dovada statutului dvs. de membru CECCAR sau CAFR, trebuie sa atasati la dosarul de documente si o copie dupa "Cartea de membru" sau echivalent, semnata si marcata “Conform cu originalul”.

Daca aveti un voucher DigiSign pentru certificate SSL, beneficiezi de 10% discount pentru comenzile de certificate SSL Symantec™ efectuate !

Frauda este un motiv de ingrijorare pentru toti utilizatorii mediului online, 50% dintre acestia renunta la achizitii datorita nivelului scazut de incredere si securitate oferit de site-ul pe care se afla.

Certificatele SSL Symantec™ asigura clientii ca sunt in siguranta atunci cand cauta, cumpara sau se autentifica pe un site web, fiind factorul cheie pentru sporirea increderii de care beneficiaza clientii in timpul operatiunilor efectuate online.

Voucher-ul este valabil pana la data de 15 decembrie 2016 iar codul unic de identificare a acestuia va trebui transmis reprezentantilor DigiSign pentru validare.

Promotiile nu se cumuleaza.

 
Promotii incheiate
Promotie Cititor Card de Sanatate - GRATUIT (decembrie 2014 - decembrie 2017)
Promotie pentru clientii DigiSign - Acces la platforma HBO GO! (mai 2013 - iunie 2013)
Promotie pentru medici si farmacisti (aprilie 2013 - martie 2014)
Voucher 15% discount la reinnoirea certificatului digital (martie 2014 - martie 2015)