Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Promotii

Promotii disponibile


Incepand cu 15 noiembrie 2014, DigiSign ofera GRATUIT Cititoare de Carduri de Sanatate tuturor furnizorilor de servicii de sanatate care obtin sau reinnoiesc* certificatul digital calificat DigiSign.

Cititoarele de Carduri de Sanatate oferite de DigiSign sunt testate si acreditate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Livrarea cititoarelor de Carduri de Sanatate se va face in limita stocului disponibil, incepand cu luna decembrie 2014

*Pentru reinnoire, de cititor de card gratuit vor beneficia doar clientii de certificate care nu au beneficiat de aceasta promotie incepand cu noiembrie 2014.

Cum puteti beneficia de promotie:

  1. Accesati  portalul DigiSign;
  2. La completarea formularului, selectati domeniul de activitate corect "Medic/Farmacist" si bifati optiunea "Promotie Cititor Carduri de Sanatate" din sectiunea "Promotii si discounturi";
  3. Selectati modalitatea de livrare dorita.

Pentru reinnoirea certificatelor, promotia cu cititor de carduri gratuit nu este disponibila in formularul de comanda. Daca nu ati beneficiat de cititor de carduri gratuit, va rugam sa contactati serviciul suport.

Doar la obtinerea certificatului digital calificat DigiSign, primiti bonus dispozitivul criptografic securizat e-Token!

Cum puteti beneficia de bonus:

  1. Accesati portalul DigiSign;
  2. Atunci cand veti completa formularul de obtinere, alegeti optiunea "Promotie Token Bonus" din sectiunea "Promotii si discounturi";

DigiSign iti ofera un nou cadou la obtinerea certificatului digital calificat:

 Tichete Smart Pass in valoare de 50 de RON!  

Cu ajutorul tichetelor Smart Pass Sodexo, aveti libertatea de a-ti alegeti cadouri, produse si servicii din cea mai mare si diversificata retea de magazine si centre afiliate la sistemul tichetelor de cadou Sodexo: imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, flori, cosmetice, parfumuri, bijuterii, carti, rechizite, jucarii, articole pentru copii, multimedia, IT&C, ziare, reviste, articole sportive, mobilier, decoratiuni, electronice, electrocasnice sau combustibil.

Cum puteti beneficia de tichet:

  1. Accesati  portalul DigiSign;
  2. Atunci cand veti completa formularul de obtinere, alegeti optiunea "Promotie Tichet Cadou 50RON" din sectiunea "Promotii si discounturi";
  3. Tichetul cadou il veti primi impreuna cu certificatul digital calificat DigiSign.

Doar la obtinerea sau reinnoirea certificatului digital calificat prin DigiSign, membrii CECCAR si CAFR beneficiaza de o reducere de 12% din pretul certificatului digital!

Cum puteti beneficia de reducerea oferita:

  1. Accesati  portalul DigiSign;
  2. Atunci cand veti completa formularul specificat in instructiuni, selectati domeniul de activitate corect "Financiar-Contabil" si alegeti optiunea "Promotie membrii CECCAR/CAFR" din sectiunea "Promotii";

Pentru a se face dovada statutului dvs. de membru CECCAR sau CAFR, trebuie sa atasati la dosarul de documente si o copie dupa "Cartea de membru" sau echivalent, semnata si marcata “Conform cu originalul”.

Daca aveti un voucher DigiSign pentru certificate SSL, beneficiezi de 10% discount pentru comenzile de certificate SSL Symantec™ efectuate !

Frauda este un motiv de ingrijorare pentru toti utilizatorii mediului online, 50% dintre acestia renunta la achizitii datorita nivelului scazut de incredere si securitate oferit de site-ul pe care se afla.

Certificatele SSL Symantec™ asigura clientii ca sunt in siguranta atunci cand cauta, cumpara sau se autentifica pe un site web, fiind factorul cheie pentru sporirea increderii de care beneficiaza clientii in timpul operatiunilor efectuate online.

Voucher-ul este valabil pana la data de 15 decembrie 2016 iar codul unic de identificare a acestuia va trebui transmis reprezentantilor DigiSign pentru validare.

Promotiile nu se cumuleaza.

 
Promotii incheiate
Promotie pentru clientii DigiSign - Acces la platforma HBO GO! (mai 2013 - iunie 2013)
Promotie pentru medici si farmacisti (aprilie 2013 - martie 2014)
Voucher 15% discount la reinnoirea certificatului digital (martie 2014 - martie 2015)