Ro | En

Bine ai venit
25 Apr 2014

Suport Tehnic 24/7     Facebook

Semnatura electronica prin DigiSign

emnatura elecronica este considerat termenul cel mai general ce permite autentificarea unui document electronic. Se foloseste generic termenul de „semnatura electronica” pentru a conferi neutralitate si pentru a nu limita prevederile la tehnologia criptografica actuala.

 

Practic, semnatura electronica este echivalenta cu procesul de autentificare a unui document electronic printr-un certificat digital calificat.

DigiSigner

plicatiile Digisigner, Digisigner PDF si Digisigner Multi utilizate in colaborare cu certificatul digital emis pentru dvs. aduc o securitate de necontestat fisierelor si a datelor ce sunt utilizate in mediul de afaceri. 

Certificate de server

igiSign poate furniza clientilor sai certificate SSL emise de Symantec prin intermediul parteneriatului dezvoltat impreuna cu acestia.

Certificatele oferite permit criptarea SSL de pana la 256-biti - cea mai puternica din lume - pentru website-uri, portale sau servere de e-mail.

 

Autoritatea care a emis primul certificat SSL in 1995, Symantec, ramane lider in furnizarea de solutii de incredere si securitate online, confirma suplimentar clientilor ca acestia sunt in siguranta atunci cand cauta, cumpara sau se autentifica la un portal. In momentul in care clientii vad sigiliul  Norton Secured™, ei stiu ca pot avea incredere in operatiunile facute pe website-ul pe care se afla.

 

Symantec aduce incredere in internet. De miliarde de ori in fiecare zi, Symantec ajuta companiile si consumatorii din toata lumea sa se angajeze in comunicatie si comert in siguranta.

Certificate pentru semnare de cod

emnarea de cod reprezinta semnarea digitala cu ajutorul unui certificat digital special  a unui software sau script in vederea autentificarii dezvoltatorului si pentru a asigura integritatea si originea softului.

 


Certificat Digital

Marcare temporala

igiSign emite "marci temporale" pentru documente si semnaturi electronice. Marcile temporale sunt calculate prin criptarea datelor. DigiSign furnizeaza aplicatii care descifreaza aceste "marci temporale". Utilizatorii pot folosi aceasta oportunitate prin intermediul unui browser web.

Certificat Digital