Ro | En

Bine ai venit
30 Mar 2015

Suport Tehnic 24/7     Facebook

Semnatura electronica prin DigiSign

emnatura elecronica este considerat termenul cel mai general ce permite autentificarea unui document electronic. Se foloseste generic termenul de „semnatura electronica” pentru a conferi neutralitate si pentru a nu limita prevederile la tehnologia criptografica actuala.

 

Practic, semnatura electronica este echivalenta cu procesul de autentificare a unui document electronic printr-un certificat digital calificat.

Certificat Digital

DigiSigner

plicatiile Digisigner, Digisigner PDF si Digisigner Multi utilizate in colaborare cu certificatul digital emis pentru dvs. aduc o securitate de necontestat fisierelor si a datelor ce sunt utilizate in mediul de afaceri. 

Certificate SSL

igiSign poate furniza clientilor sai certificate SSL prin intermediul parteneriatul dezvoltat impreuna cu Symantec.

Certificatele oferite asigura criptare SSL de pana la 256 de biti si pot fi utilizate pentru securizarea site-urilor web, portalelor interne, serverelor de aplicatii sau serverelor de e-mail.

 

Autoritatea care a emis primul certificat SSL in 1995, VeriSign, face acum parte din compania Symantec, liderul global in furnizarea de solutii de incredere si securitate online. Produsele Symantec asigura clientii de faptul ca acestia sunt in siguranta atunci cand cauta, cumpara sau se autentifica pe un site web. In momentul in care clientii vad sigiliul  Norton Secured™, acestia stiu ca pot avea incredere in operatiunile facute pe site-ul pe care se afla.

 

Symantec aduce incredere in internet. De miliarde de ori in fiecare zi, Symantec ajuta companiile si consumatorii din toata lumea sa se angajeze in comunicatie si comert in siguranta.

Certificate pentru semnare de cod

emnarea de cod reprezinta semnarea digitala cu ajutorul unui certificat digital special  a unui software sau script in vederea autentificarii dezvoltatorului si pentru a asigura integritatea si originea softului.

 

Marcare temporala

igiSign emite "marci temporale" pentru documente si semnaturi electronice. Marcile temporale sunt calculate prin criptarea datelor. DigiSign furnizeaza aplicatii care descifreaza aceste "marci temporale". Utilizatorii pot folosi aceasta oportunitate prin intermediul unui browser web.