Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Reinnoire offline

Reinnoirea offline a certificatului digital calificat

Pasii pentru procesul de reinnoire:

 1. Accesati urmatoarea adresa:  www.digisign.ro/portal

   

 2. Selectati tipul cererii dorite si bifati optiunea: “Reinnoire OFFline(clientul are deja Token)”

   

 3. Tipariti si semnati urmatoarele documente pe care le veti primi pe adresa de e-mail specificata in formular:
  • Contractul - 2 exemplare;
  • Declaratia - 1 exemplar;
  • Imputernicirea - doar in cazul in care ati optat sa completati cererea pentru persoane juridice.

   

 4. Pregatiti urmatoarele documente semnate, datate si marcate “Conform cu Originalul”:
  • 1 copie dupa actul de identitate valabil;
  • 1 copie dupa CUI-ul societatii - doar in cazul in care ati optat sa completati cererea pentru persoane juridice.

   

 5. Conform normelor de aplicare ale legii semnaturii electronice 455/2001, este necesara identificarea solicitantului. Astfel, actele de la pct. 3. si 4. impreuna cu dispozitivul e-Token trebuie sa ajunga la noi in una dintre urmatoarele modalitati:
  1. Va prezentati cu acestea si actul de identitate valabil, in original, la sediul nostru;
  2. Depuneti setul de documente si dispozitivul e-Token la una dintre sucursalele Bancii Transilvania;
  3. Ne trimiteti setul de documente si dispozitivul e-Token prin posta sau curierat rapid la sediul nostru.

   

IMPORTANT!

 • Declaratia trebuie autentificata notarial (in scopul identificarii solicitantului), daca decideti sa ne trimiteti actele prin posta sau daca decideti sa ni le trimiteti la sediul nostru printr-un reprezentant. De asemenea, este necesar ca reprezentantul sa aiba imputernicire notariala pentru depunerea, ridicarea si semnarea documentelor in numele solicitantului de certificat digital.
 • Daca sunteti membru CECCAR sau CAFR si ati bifat aceasta optiune in formular, trebuie sa atasati la dosarul de documente si 1 copie dupa Cartea de membru, semnata si marcata “Conform cu Originalul”.
   


 
OPTIONAL
 • Daca doriti in mod explicit sa apara in structura certificatului dvs denumirea institutiei si functia detinuta, este necesar un document stampilat, semnat si datat in original de catre reprezentantul legal al societatii, prin care se atesta calitatea de angajat/colaborator/etc in cadrul entitatii care cere emiterea unui certificat, conform modelului:    https://www.digisign.ro//uploads/Adeverinta-1.pdf.
 • Daca sunteti administrator/asociat al companiei si doriti sa apara in structura certificatului calitatea de administrator/asociat, echivalentul adeverintei va fi o copie a unui Certificat Constatator eliberat de ONRC, care sa nu fie mai vechi de 30 zile.
 • Dupa ce intrati in posesia dispozitivului, daca ati fost inregistrat la ANAF cu vechiul certificat si doriti sa transmiteti in continuare declaratii fiscale va trebui sa urmati    PASII PENTRU REINNOIREA CERTIFICATULUI DIGITAL LA PORTALUL ANAF.
 
 

Observatii:

Lipsa oricarui document mentionat mai sus atrage dupa sine intarzierea procesului de emitere. Din momentul in care avem toate actele necesare si dovada platii conform facturii proforme emise, ne angajam sa emitem Certificatul Digital in cel mult 1 zi lucratoare. Transmiterea certificatului se face personal solicitantului in sucursala Bancii Transilvania unde au fost depuse actele sau la sediul societatii noastre. La alegerea solicitantului, transmiterea se poate face si prin curier cu confirmare de primire si plata la destinatar.

  Salveaza documentul